Kamers

Op de Bievangh zijn er in de boerderij 2 gastenkamers; 'de hooizolder' en 'de grupstal'. Deze namen verwijzen naar de originele indeling van de boerderij. Beide kamers zijn lekker ruim en voorzien van een eigen inloopdouche en wastafel. de B&B is gevestigd in een gerenoveerde woonboerderij. De kamers zijn geschikt voor twee personen. In overleg kan er een bed bijgeplaatst worden voor een derde gast. Een eigen kinderbedje mag natuurlijk ook mee.

 

De Grupstal

Deze kamer heeft een oppervlakte van 36 m2.

De Hooizolder

Deze kamer is 30m2 groot. 

Er is een eigen entree en een gezamenlijke overloop waar zich de eettafel en een ontbijtbuffet bevinden. Bij het ontbijtbuffet kan er ook zelf iets klaargemaakt worden, en er staat een koelkast om etenswaren in te bewaren.

Het toilet beneden wordt gedeeld met eventuele andere gasten. De B&B bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar via een trap.

Er is gratis parkeergelegenheid en u kunt gemakkelijk met de bus naar het centrum of centraal station. De Bievangh ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

 

De kamers beschikken over sterke WiFi en een goede werkplek. Op de kamers kan er koffie en thee gepakt worden naar behoefte. 

Sfeervolle bed & breakfast in Breda!

 

bievang bivang bievan bivang bijvangst B&B b7b bnb  airbnb arbnb rbnb booking.com slapen studio questhouse hotel chambre dhotes teteringen dagje weg avondje uit vrije tijd weekend weg weekendje weg midweek vakantie brabant holland hollanda 

Contact

B&B de Bievangh

 

Moleneindpad 8

4817 AS Breda

Tel: 076-5621841

www.debievangh.nl

KVK-nummer: 72125799

IBAN: NL45ABNA08.24.78.70.64

 

Origineel overnachten in Breda!

Dutch language courses Breda - English language course Breda - MBA programs - International Schools Breda - University Breda Rental housing agencies - Short stay Breda - Moving Companies -  Relocation Agencies - Real Estate agencies - Furniture & Home Furnishings Breda